Welkom

Get it on Google PlayOp onze website vindt u een compleet overzicht van het winkelaanbod in en omgeving. Nog handiger: ga snel naar Google Play voor onze app!

Portfolio


cityshops.nl Op Cityshops.nl vindt u de actuele winkelgegevens uit Almelo en omstreken. Er is gebruik gemaakt van .Net (C#), mySQL, javascript en php.

treintrein.nl Treintrein geeft de actuele treininformatie weer. Er is gebruik gemaakt van mySQL, javascript en php.

Tinnituscentral.com Tinnituscentral.com is door ons ontwikkeld om informatie over tinnitus uit diverse bronnen op één pagina weer te geven. Er is gebruik gemaakt van .Net (C#), mySQL, javascript en php.

Hypotheekcomputer Hypotheekcomputer.nl is door ons ontwikkeld om u de mogelijk te bieden uw hypotheek tot in detail te berekenen. Er is gebruik gemaakt van .Net (C#), mySQL, javascript en php.

ABSI calculator ABSI calculator is door ons ontwikkeld om snel op een nieuwe manier te kunnen checken hoe gezond een bepaald gewicht is. Er is gebruik gemaakt van .Net (C#).

New BMI calculator NewBMI calculator is andere site om snel op een nieuwe manier te kunnen checken hoe gezond een bepaald gewicht is. Er is gebruik gemaakt van .Net (C#).

Growthcharts Growthcharts is door ons ontwikkeld om te de groei van kinderen gemakkelijk te kunnen berekenen. Er is gebruik gemaakt van .Net (C#).

Cityshops app!

Via de speciale Android app hebt u alle gegevens van de winkels in Almelo, Vriezenveen, Wierden, Bornerbroek, Mariaparochie, Harbrinkhoek en Zenderen altijd bij de hand. U kunt de app via Google Play installeren!

Get it on Google Play