Welkom

Get it on Google PlayOp onze website vindt u een compleet overzicht van het winkelaanbod in en omgeving. Nog handiger: ga snel naar Google Play voor onze app!

Diensten

Ontwerp en bouw van websites

Elk bedrijf heeft een eigen stijl die het uit wil stralen naar de klant toe en die het uniek maakt. In het ontwerp van een website moet dit tot uitdrukking komen. Daarom is het ontwerp van een website voor elk bedrijf weer anders. Als u wilt kan uw huisstijl die tot uitdrukking komt in uw folders, advertenties, briefpapier en dergelijke, de basis zijn van het ontwerp van de website. Daarbij wordt dan gebruik gemaakt van het materiaal dat u tot uw beschikking heeft, zoals logo’s, foto’s, afbeeldingen, bewegende beelden. Wanneer u niet over een eigen huisstijl beschikt of het op internet een keer over een heel andere boeg wilt gooien, wordt eerst in goed overleg met u bekeken welke stijl uw voorkeur heeft alvorens een ontwerp te maken.

Ook als u al een bestaande site heeft, maar niet geheel tevreden bent, kan Emundio u van dienst zijn. Wij kunnen zowel kleine veranderingen verzorgen als een compleet herontwerp van uw website.

Onderhoud

Wanneer u actuele informatie op de site wilt plaatsen, is het belangrijk om deze bij te houden. Klanten zullen misschien afhaken als ze informatie vinden die niet meer actueel is. U kunt hierbij denken aan aanbiedingen die inmiddels verlopen zijn, het filmpogramma van een paar weken geleden etc. Er zijn twee mogelijkheden. U kunt ons het onderhoud laten doen of kiezen voor een Content Management Systeem

Content Management System

Een Content Management System is een systeem dat u helpt bij het beheren van de inhoud van een website. In dit systeem kunt u de inhoud van de site, teksten en eventueel plaatjes wijzigen zonder dat dit effect heeft op de vormgeving van de site. Met een editor kunt u de teksten of plaatjes verwijderen, wijzigen of toevoegen. De editor kunt u vergelijken met een zeer versimpelde uitvoering van het tekstverwerkingsprogramma Word waardoor makkelijk tekst is toe te voegen en te bewerken. Vanzelfsprekend zullen we er u wegwijs in maken. De wijzigingen die u heeft aangebracht worden opgeslagen in tabellen in een database en zijn direct te zien op uw website. De website haalt namelijk direct de gegevens uit de database op.

De voordelen van CMS zijn de volgende:

  • kostenbesparing op lange termijn (u betaalt voor de start-up een eenmalig bedrag)
  • altijd actuele inhoud
  • gebruikersvriendelijk
  • niet afhankelijk van een onderhoudscontract
  • geen wildgroei in de vormgeving
  • om een publicatiedatum te kunnen instellen (bijv voor nieuws, vacatures, acties), hierbij kan een periode worden ingesteld wanneer de tekst op de website moet verschijnen
  • makkelijk zelf wijzigingen doorvoeren

Cityshops app!

Via de speciale Android app hebt u alle gegevens van de winkels in Almelo, Vriezenveen, Wierden, Bornerbroek, Mariaparochie, Harbrinkhoek en Zenderen altijd bij de hand. U kunt de app via Google Play installeren!

Get it on Google Play